Nov 27, 2010, 12:16 AM

Сегашното Бъдеще 

  Poetry
558 0 3

Хъшове с левове на чело,

духове – страшни невидимки.

Лицата тъмни крещят мълчаливо

във фирмата на Сметния Завет.

Записват си номера на Столичния Кмет.

Изпускат петицата на спирката.

Песента гореща ще се пръсне,

ще изкипи, ще полети.

Новината, водещата,

пропускам я, не ме интересува.

Кой, каквото иска да прави...

аз творя Души.

 

26.11.2010г.

© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??