27 нояб. 2010 г., 00:16

Сегашното Бъдеще 

  Поэзия
557 0 3

Хъшове с левове на чело,

духове – страшни невидимки.

Лицата тъмни крещят мълчаливо

във фирмата на Сметния Завет.

Записват си номера на Столичния Кмет.

Изпускат петицата на спирката.

Песента гореща ще се пръсне,

ще изкипи, ще полети.

Новината, водещата,

пропускам я, не ме интересува.

Кой, каквото иска да прави...

аз творя Души.

 

26.11.2010г.

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??