Jul 5, 2012, 10:10 AM

Серафим 

  Poetry » Love
878 0 0

Ти - небесен серафим,

и аз, унесени в мечти, летим.

В скръб ми даде ти утеха.

Ти знаеш - най-важен е човекът.

 

Ти - бяло ангелче от небесата,

избави ме от самотата.

Изчезна бързо старата тъга -

няма вече облак и мъгла.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??