Ти - небесен серафим,
и аз, унесени в мечти, летим.
В скръб ми даде ти утеха.
Ти знаеш - най-важен е човекът.
Ти - бяло ангелче от небесата,
избави ме от самотата.
Изчезна бързо старата тъга -
няма вече облак и мъгла.
© Георги Все права защищены