Apr 4, 2009, 7:54 PM  

Сериен убиец 

  Poetry » Other
856 0 16

 

Разследвах се за криминални деяния -

оказах се много опасен убиец.

Че съм се убивала, с хладно старание,

пред себе си, аз не успях да прикрия.

И се арестувах сама. С белезниците,

под моя охрана се пратих в затвора,

където си бях надзирател в тъмницата,

и рядко допусках общуване с хора.

 

Сама си насрочих процес. В изстъпление

сама си прочетох и смъртна присъда.

Сега съм в очакване. За изпълнение,

планувах присъдата скоро да бъде.

След всичко ще стана и своя палач -

ще дръпна я, шалтера, я, пък въжето.

След себе си - пак аз ще вия от плач.

Гробар ще си бъда сама, след което.

Накрая сама ще запиша в регистъра:

"Престъпникът е екзекутиран успешно.“


От тука - започвам начисто и мисля, че

да правя разследване - беше погрешно.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??