Щом птиците отново се събират,
за да планират своя дълъг полет,
те също като мен избират
да се завърнат пак напролет.
Уж август е, но вече се усеща
един особен вкус на есен.
И лятото със зимата се среща
дори и в тази моя тъжна песен.
м. август 2024
© Bo Boteva All rights reserved.
The work is a contestant:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »