Mar 13, 2007, 5:12 PM

сезони 

  Poetry
734 0 1
Не можах да бъда твоята пролет -   
красива и нежна първа любов.      
Не можах да бъда твоето лято -   
слънчева, весела, пълна с живот.          
Не можах да бъда твоята есен - 
тежка и златна, даваща плод.     
Нека, нека бъда твоята зима      
спокойна и мъдра, утеха и зов!

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??