13.03.2007 г., 17:12 ч.

сезони 

  Поезия
735 0 1
Не можах да бъда твоята пролет -   
красива и нежна първа любов.      
Не можах да бъда твоето лято -   
слънчева, весела, пълна с живот.          
Не можах да бъда твоята есен - 
тежка и златна, даваща плод.     
Нека, нека бъда твоята зима      
спокойна и мъдра, утеха и зов!

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??