May 5, 2011, 8:43 PM

Шах и мат 

  Poetry
645 0 1

За всяко нещо

си има надежда.

Над всяка къща

има комин –

разказваше ми

старецът от Попово,

че на село бабите са

без грим.

Палеше пури след пури,

крадял ги през митницата

на столицата-град.

Изчакайте, че едно момиче

ме извика,

а довечера ще играя шах-мат.

 

 

04.05.2011г.

 

 

 

 

© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??