За всяко нещо
си има надежда.
Над всяка къща
има комин –
разказваше ми
старецът от Попово,
че на село бабите са
без грим.
Палеше пури след пури,
крадял ги през митницата
на столицата-град.
Изчакайте, че едно момиче
ме извика,
а довечера ще играя шах-мат.
04.05.2011г.
© Кристиан Неделчев Всички права запазени