Jun 11, 2007, 11:02 PM

Шампион:) 

  Poetry
569 0 3
Шампион съм аз сега,
шампион на цялата страна.
С момчетата от тима,
преборихме се за честта,
шампиони да се наречем.
Хареса ми и знам,
че шампион ще бъда аз
и през идните години,
защото в нашата страна
по-велик отбор от
РЪГБИ КЛУБ ВАРНА
просто няма!!! 

© Валентин Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??