11 июн. 2007 г., 23:02

Шампион:) 

  Поэзия
570 0 3
Шампион съм аз сега,
шампион на цялата страна.
С момчетата от тима,
преборихме се за честта,
шампиони да се наречем.
Хареса ми и знам,
че шампион ще бъда аз
и през идните години,
защото в нашата страна
по-велик отбор от
РЪГБИ КЛУБ ВАРНА
просто няма!!! 

© Валентин Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??