Feb 24, 2009, 6:12 PM

Шега на мисълта 

  Poetry » Landscape
968 0 2

Световъртеж... объркан лабиринт...

Топла мъгла... последна клечица кибрит,

недогоряла... в преспа бяла.

Кокиче бледо,

върху трева изсъхнала прогледнало...

Мъгла студена... първоаприлски спринт...

© Здравка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??