24 feb 2009, 18:12

Шега на мисълта 

  Poesía » Del paisaje
981 0 2

Световъртеж... объркан лабиринт...

Топла мъгла... последна клечица кибрит,

недогоряла... в преспа бяла.

Кокиче бледо,

върху трева изсъхнала прогледнало...

Мъгла студена... първоаприлски спринт...

© Здравка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??