Шепотът на съвестта
В мъглявините на моето съзнание
мисли спомени събуждат
политат с тях назад във времето
където чувства и любов се лутат
Отдавна ме напуснаха ранени
не ги опазих, нито задържах
вървях по пътища опасни, забранени
Душата си заложих и всичко пропилях
Загубих всичко, времето изтича
безчувствен, безразличен, мрака чакам аз
неволите житейски Съдбата ми съблича
последна песъчинка в отминал час
декември 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.