Jul 28, 2024, 9:08 AM

Шоколад 

  Poetry
70 2 2

Лош ли съм... че държа на истината!?

Враг на подлезурковци, измамници...

че в Света на лъжепророци...

Получавате измамни усмивки.

 

Камбани бият, майки реват...

бащите проклинат своя живот.

Немили-недраги се скитат мечтите!

Но с времето умират мечтите.

 

Камбана бие, подновена от скоро...

Отецът се моли за Божие слово.

Сивата утрин ражда Пророци...

А на нас горчи ни дори шоколада!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??