Лош ли съм... че държа на истината!?
Враг на подлезурковци, измамници...
че в Света на лъжепророци...
Получавате измамни усмивки.
Камбани бият, майки реват...
бащите проклинат своя живот.
Немили-недраги се скитат мечтите!
Но с времето умират мечтите.
Камбана бие, подновена от скоро...
Отецът се моли за Божие слово.
Сивата утрин ражда Пророци...
А на нас горчи ни дори шоколада!
© Ангел Всички права запазени
"Немили-недраги се скитат мечтите!"
Тъжно!