Aug 17, 2013, 4:59 PM  

Щастие 

  Poetry » Phylosophy
1085 0 12

Мое щастие, не чукай на вратата ми,
а бързо влизай вкъщи тичешком!
Аз всеки ден те каня със душата си
и всеки ден предлагам ти подслон!

 

Мое щастие - пътят е вярата,
а надеждата - бърза кола,
любовта е обаче отварата,
чрез която оставаш в дома!...

 

Мое щастие, гледай на масата
тихо шепнат си мойте деца!...
Ти си там, на очите им в блясъка,
от душите им лъч светлина!...

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??