Господи... какво ми става, аз не зная?
Само мога да гадая.
На земята аз не стъпвам,
към щастието се запътвам.
Мургав мъж до мен стои
и кара тялото ми да трепти.
Очите пълнят се със сълзи,
радост от душата ми струи.
Нима принцът на моите мечти се появи.
© Сия Банкина All rights reserved.