6 апр. 2007 г., 09:30

щастие  

  Поэзия
1106 0 2

Господи... какво ми става, аз не зная?

Само мога да гадая.

На земята аз не стъпвам,

към щастието се запътвам.

Мургав мъж до мен стои

и кара тялото ми да трепти.

Очите пълнят се със сълзи,

радост от душата ми струи.

Нима принцът на моите мечти се появи.

© Сия Банкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??