Sep 24, 2009, 12:15 PM

Щастие си ти за мен 

  Poetry » Love
776 0 0

Имах  цялата обич на земята,

но не знаех как да я раздам!

Имах цялата нежност на жената,

на кого да я предам!

 

Любов преливаше във моето сърце,

но как на всички да я дам!

От страст пареха... ръцете,

но сега... аз вече... знам!!!

 

С твоята усмивка нежна, мила,

всичко туй във мен откри

и ме научи да обичам... силно,

пожар невиждан в мен запали!!!

 

Целувки, обич, нежност раздавам занемяла

и страст, изпълваща едно сърце голямо!

И като птица Феникс отново... оцеляла,

на Бог благодаря за теб и силното ти рамо!!!

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??