Имах цялата обич на земята,
но не знаех как да я раздам!
Имах цялата нежност на жената,
на кого да я предам!
Любов преливаше във моето сърце,
но как на всички да я дам!
От страст пареха... ръцете,
но сега... аз вече... знам!!!
С твоята усмивка нежна, мила,
всичко туй във мен откри
и ме научи да обичам... силно,
пожар невиждан в мен запали!!!
Целувки, обич, нежност раздавам занемяла
и страст, изпълваща едно сърце голямо!
И като птица Феникс отново... оцеляла,
на Бог благодаря за теб и силното ти рамо!!!
© Вили Все права защищены