Apr 27, 2005, 9:11 PM

Щастието 

  Poetry
991 0 1

          Щастието, ако го има – се състои от двама,

         за него трябва малко – подадена нежна длан.

         Една топла дума, една прегръдка няма...

         Път -  дори и кратък. От двама извървян.

         Залези и изгреви. Двама. Нощ и ден...

         Какво друго е нужно, за да е щастлив човека?

         Две души обединени -  на любовта във плен,

         два житейски пътя, слети във една пътека!          

© Валентин Кабакчиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??