27.04.2005 г., 21:11 ч.

Щастието 

  Поезия
990 0 1

          Щастието, ако го има – се състои от двама,

         за него трябва малко – подадена нежна длан.

         Една топла дума, една прегръдка няма...

         Път -  дори и кратък. От двама извървян.

         Залези и изгреви. Двама. Нощ и ден...

         Какво друго е нужно, за да е щастлив човека?

         Две души обединени -  на любовта във плен,

         два житейски пътя, слети във една пътека!          

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??