Oct 26, 2010, 9:44 PM

Щастливо омъжена 

  Poetry » Love
881 0 0

Привличаш ме, силно ме притискаш,

разпознавам твоите ухания и потрепвам.

Чувствам се силна, безмерно щастлива.

Единствено теб желая и обичам.

 

Заповядай ми нещо, ще ти го дам -

няма невъзможни неща между нас.

Ще се взирам вечно в очите ти

и ще те правя безкрайно щастлив.

 

Ще докосвам устните ти с целувки,

името ти ще изричам с нежност.

Нали затова се венчават хората -

за да се обичат и да са щастливи.

 

 

                                                              На моя съпруг Васко

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??