Привличаш ме, силно ме притискаш,
разпознавам твоите ухания и потрепвам.
Чувствам се силна, безмерно щастлива.
Единствено теб желая и обичам.
Заповядай ми нещо, ще ти го дам -
няма невъзможни неща между нас.
Ще се взирам вечно в очите ти
и ще те правя безкрайно щастлив.
Ще докосвам устните ти с целувки,
името ти ще изричам с нежност.
Нали затова се венчават хората -
за да се обичат и да са щастливи.
На моя съпруг Васко
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены