Ще изтупам тихо чувствата
от прахта на мислите.
Паяжините-съмнения
ще разкъсам и изчистя.
А прозорците на вярата
по-широко ще отворя.
И със птичките-надежди
цяла нощ ще си говоря.
На тъгата във бунището
страховете ще изхвърля.
И по-силна и пo-истинска
в себе си ще се завърна...
© Веселка Стойнева All rights reserved.
може и да си се завърнала вече...