29.11.2009 г., 21:57 ч.

Ще... 

  Поезия
807 0 21

Ще изтупам тихо чувствата

от прахта на мислите.

Паяжините-съмнения

ще разкъсам и изчистя.

 

А прозорците на вярата

по-широко ще отворя.

И със птичките-надежди

цяла нощ ще си говоря.

 

На тъгата във бунището

страховете ще изхвърля.

И по-силна и пo-истинска

в себе си ще се завърна...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??