Jul 20, 2010, 9:47 AM

Ще... 

  Poetry » Other
532 0 4

Ще рисувам в дъжда подир теб

цветни сънища, бяла вода.

Ще играя на руска рулетка

с неспокойната своя съдба.

 

Ще измивам след себе си калните

дири, ще навържа балони – мечти.

И когато светът от мен си отиде,

да останат, ... във теб да болят.

 

Ще разбия кристала на сол,

ще го пръсна по пътя си труден.

И ще тръгна по него така,

докато кръв нозете не пуснат  ...

 

Ще затворя накрая душата си в клетка,

и ще пусна при нея орли.

И когато не ще ги нахраня,

нека стръвно от нея кълват.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??