Ще рисувам в дъжда подир теб
цветни сънища, бяла вода.
Ще играя на руска рулетка
с неспокойната своя съдба.
Ще измивам след себе си калните
дири, ще навържа балони – мечти.
И когато светът от мен си отиде,
да останат, ... във теб да болят.
Ще разбия кристала на сол,
ще го пръсна по пътя си труден.
И ще тръгна по него така,
докато кръв нозете не пуснат ...
Ще затворя накрая душата си в клетка,
и ще пусна при нея орли.
И когато не ще ги нахраня,
нека стръвно от нея кълват.
© Нели Всички права запазени
Окъпала си целия свят!!!