Nov 30, 2011, 10:00 AM

Ще крещя 

  Poetry » Love
1122 0 8

Искам да викам. Да крещя на воля,

докато без глас остана. 

Да изкрещя тази зверска болка, 

човъркаща в дълбоката ми рана. 

Да изкрещя за всички белези,

в нещастната ми душа нанесени. 

Да плача, да пищя, да бия и чупя, 

да сваля този товар, преди напълно да се пречупя.

© Мартинес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??