Искам да викам. Да крещя на воля,
докато без глас остана.
Да изкрещя тази зверска болка,
човъркаща в дълбоката ми рана.
Да изкрещя за всички белези,
в нещастната ми душа нанесени.
Да плача, да пищя, да бия и чупя,
да сваля този товар, преди напълно да се пречупя.
© Мартинес Todos los derechos reservados