May 5, 2009, 11:10 AM

Ще ме потърсиш ли 

  Poetry » Love
1014 0 2

Ако всичко свърши, ще ме потърсиш ли?

Някъде, където ще съм само аз?

Ще ме догониш ли, ако пожелая да избягам?

Ще ме спреш ли, ако тръгна забързана?

Ще ме спреш ли?

Ако всичко свърши, ще ме забравиш,

нали?

Ще ме отминеш някъде...

Забързан в своя ден...

Ще ме подминеш, забравил за мен...

Аз ще съм вече онзи ненужен човек...

Но въпреки всичко човек!!!

© Александрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Някои неща никога не можеш да забравиш, можеш само да се преструваш, че си ги забравил...
    Хубаво послание. Поздрав
  • Прекрасно е !
Random works
: ??:??