5.05.2009 г., 11:10 ч.

Ще ме потърсиш ли 

  Поезия » Любовна
1013 0 2

Ако всичко свърши, ще ме потърсиш ли?

Някъде, където ще съм само аз?

Ще ме догониш ли, ако пожелая да избягам?

Ще ме спреш ли, ако тръгна забързана?

Ще ме спреш ли?

Ако всичко свърши, ще ме забравиш,

нали?

Ще ме отминеш някъде...

Забързан в своя ден...

Ще ме подминеш, забравил за мен...

Аз ще съм вече онзи ненужен човек...

Но въпреки всичко човек!!!

© Александрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Някои неща никога не можеш да забравиш, можеш само да се преструваш, че си ги забравил...
    Хубаво послание. Поздрав
  • Прекрасно е !
Предложения
: ??:??