May 26, 2022, 12:15 PM

Ще ми минеш, Любов... 

  Poetry » Love
284 0 0

   

Ще ми минеш някой ден, аз знам, Любов...
Когато в мен сърцето спре да бие.
Душата ми щом срещне порив нов
и нови пътища щом тя открие.

Аз знам не си за мене ти готов.
И няма как от мен това да скриеш.
Недей да бъдеш толкова жесток,
че всичко в мен докрай ще доубиеш...

Раздавах се безкрайно в тоз' живот...
Душата си раздирах безпощадно.
Затуй си нося тежкия хомот
и ме боли ужасно...Тъмно й е, хладно...

Навярно ще ми минеш някой ден, Любов...
А белезите в мен как ще изтрия?
Но ако срещна твоя поглед тъй суров
Сълзите във очите си ще скрия.

© Марияна В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??