26 мая 2022 г., 12:15

Ще ми минеш, Любов... 

  Поэзия » Любовная
285 0 0

   

Ще ми минеш някой ден, аз знам, Любов...
Когато в мен сърцето спре да бие.
Душата ми щом срещне порив нов
и нови пътища щом тя открие.

Аз знам не си за мене ти готов.
И няма как от мен това да скриеш.
Недей да бъдеш толкова жесток,
че всичко в мен докрай ще доубиеш...

Раздавах се безкрайно в тоз' живот...
Душата си раздирах безпощадно.
Затуй си нося тежкия хомот
и ме боли ужасно...Тъмно й е, хладно...

Навярно ще ми минеш някой ден, Любов...
А белезите в мен как ще изтрия?
Но ако срещна твоя поглед тъй суров
Сълзите във очите си ще скрия.

© Марияна В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??