Ще можем ли...
Ако в погледа ти аз открия
това, що търсих цял живот,
ако наистина си моята магия,
ще ти покажа целия си свят.
Ако можеш страховете да убиеш,
твойте с любов ще погреба тогаз,
ако можеш в мене да се преоткриеш,
ще мога в тебе да се преоткрия аз!
Докрай ще те обичам до полуда,
ще сбъдна всичките мечти,
за истинска любов ще те събудя,
най-важното за мен ще бъдеш ТИ!
© Ками All rights reserved.