18 апр. 2010 г., 21:56

Ще можем ли... 

  Поэзия » Любовная
1029 0 5

Ще можем ли...

 

Ако в погледа ти аз открия

това, що търсих цял живот,

ако наистина си моята магия,

ще ти покажа целия си свят.

 

Ако можеш страховете да убиеш,

твойте с любов ще погреба тогаз,

ако можеш в мене да се преоткриеш,

ще мога в тебе да се преоткрия аз!

 

Докрай ще те обичам до полуда,

ще сбъдна всичките мечти,

за истинска любов ще те събудя,

най-важното за мен ще бъдеш ТИ!

© Ками Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??