Ще останеш блян,
ще останеш сън,
ще останеш мечта,
ще останеш миг,
ще останеш съвършенство,
ще останеш копнеж,
ще останеш светлина,
ще останеш надежда,
ще останеш вяра
и ако някога се превърнеш
във друго,
пак не бих те забравила.
© Мария All rights reserved.