15.04.2012 г., 21:21 ч.

Ще останеш 

  Поезия » Любовна
538 0 1

Ще останеш блян,

ще останеш сън,

ще останеш мечта,

ще останеш миг,

ще останеш съвършенство,

ще останеш копнеж,

ще останеш светлина,

ще останеш надежда,

ще останеш вяра

и ако някога се превърнеш

във друго,

пак не бих те забравила.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??