Днес ще останеш със мен,
но за утре не обещаваш.
Сърцето ми потрепва за миг
и в мен започва да кърви.
Ще остана със спомена за теб.
В желанията си ще те копнея.
Съдбата е решила- ще останеш или не.
Морският бриз ми напомня история стара.
Нощта се спуска.
Хората ме гледат и се смеят.
Щом сирените морски запеят,
твоето ,,сбогом" да ми възпеят.
© Мария Мария All rights reserved.