7.09.2016 г., 16:45 ч.

Ще останеш ли? 

  Поезия » Любовна
352 0 0

Днес ще останеш със мен,

но за утре не обещаваш.

Сърцето ми потрепва за миг

и в мен започва да кърви.

 

Ще остана със спомена за теб.

В желанията си ще те копнея.

Съдбата е решила- ще останеш или не.

 

Морският бриз ми напомня история стара.

Нощта се спуска.

Хората ме гледат и се смеят.

Щом сирените морски запеят,

твоето ,,сбогом" да ми възпеят.

 

 

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??