Jul 11, 2007, 11:03 PM

Ще пиша 

  Poetry
617 0 0

Ще пиша за себе си,

За глупавата си усмивка,

Зад която се крия, зададат

Ли ми Математически Въпрос...

 

Ще пиша за Синята Стая и другите

Стаи, в които винаги съм оставял

Частичка от себе си...

 

Ще пиша егоистично и самородно.

Така заслужавам.

Така заслужавате.

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??