Ще пиша за себе си,
За глупавата си усмивка,
Зад която се крия, зададат
Ли ми Математически Въпрос...
Ще пиша за Синята Стая и другите
Стаи, в които винаги съм оставял
Частичка от себе си...
Ще пиша егоистично и самородно.
Така заслужавам.
Така заслужавате.
© Питър Хайнрих Всички права запазени