Когато беше близък на сърцето ми,
получих най-дълбоките си рани:
със думи ме изхвърляше в небето _
за полет не, a само за да падна.
Запуших си ушите – да не чувам
ни звук от тебе. Но е вече късно.
Останаха у мен като куршуми
нелепи белези. И ме разкъсват.
© Елица Ангелова All rights reserved.
ти да ме забравиш.
И с друга да си,
мене ще усещаш.,,
Като вина,
че нещо си направил,
след нащта
първа ни среща,
което непременно
ще те промени...
Вината във тебе
ще остане,
че на мене пред Бога
обещал си
всичките космически
мечти,
но звездите най-ярките
от всички
ти на другата
без дори да искаш
в отсъствието мое
тайно ги дари...
Lina Vira Assa Amy