Sep 11, 2008, 11:31 PM

Ще престанеме ли да сънуваме... 

  Poetry
572 0 2

Ще престанеме ли да сънуваме,

че сме с теб един до друг,

и   целувки жадни и бленувани

с обич с теб да си дариме!!!

 

Очи, изпълнени с любов,

устни чувствени и топли,

прегръдки, пълни с нежен зов,

ръце, даряващи ни сладост, болка... вопли!!!

 

По-силно е от нас, нали,

защо така се случва???

Обичам те и ти кажи

как неосъщественото боли... боли!!!

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??