11.09.2008 г., 23:31 ч.

Ще престанеме ли да сънуваме... 

  Поезия
582 0 2

Ще престанеме ли да сънуваме,

че сме с теб един до друг,

и   целувки жадни и бленувани

с обич с теб да си дариме!!!

 

Очи, изпълнени с любов,

устни чувствени и топли,

прегръдки, пълни с нежен зов,

ръце, даряващи ни сладост, болка... вопли!!!

 

По-силно е от нас, нали,

защо така се случва???

Обичам те и ти кажи

как неосъщественото боли... боли!!!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??