ако пропадна
вдън земя
ще сложиш ли
на гроба ми
свещица и цветя
в мислите
ще търсиш ли
ония спомени
прогонени
от вихъра ята
ще се изгубя
мълчаливо щом
поема към нощта
ще се стопя
безследно
защото нямам
повече от себе си
и шепата слова
измъчени
от бедност
© Александър All rights reserved.