Моля те, изчакай ме.
Ще се върна..един ден.
Ще се върна при теб..някога.
Когато цветята разцъфтят
и уханието заличи раните в сърцето.
Когато слънцето пресуши и последните сълзи в очите.
Когато летният бриз излекува душата изстрадала.
Тогава, след дни, месеци, години...
Чакай ме накрая на пътя.
Аз ще се върна!
© Мария Мария All rights reserved.