24.08.2016 г., 21:32 ч.

Ще се върна 

  Поезия » Любовна
504 1 1

Моля те, изчакай ме.

Ще се върна..един ден.

Ще се върна при теб..някога.

 

Когато цветята разцъфтят

и уханието заличи раните в сърцето.

Когато слънцето пресуши и последните сълзи в очите.

 

Когато летният бриз излекува душата изстрадала.

Тогава, след дни, месеци, години...

 

Чакай ме накрая на пътя.

Аз ще се върна!

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??